HS Echelon 9x19
Re: HS Echelon 9x19
U tvornici se samo transakcijski placa btw. Dobis barkod za mbanking i plati. A za streljivo imam opremu za punjenje, jos da samo postavim sve.Ariel wrote:Ako je tvornica jeftinija 1,9%, to je ajde valjda ok, plus što postoji i opcija plaćanja karticama i sl. Iako sam mislio da smo napokon kao dućani ipak jeftiniji.
Streljivo je poskupjelo zbog određene nestašice i rata (tako nam kažu) te redovne inflacije.
A pištolj mi se jako svidio, zapravo prvi do sad koji bih radije imao od oba P-10 koja imam. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog tehničke znatiželje jer je zaista puno toga novog i dobrog u njemu. Iako je na SAD tržištu preko godinu dana i o njemu je snimljeno i napisano jako puno toga, još uvijek ima ljudi koji gotovo ništa ne znaju o njemu i čude se odakle sad to. Pa dođu pogledati, kažu razmislit će i ne pojave se. Duboko neko razmišljanje, a radi se o nečem najboljem što je HS do sad napravio.
Kolko sam shvatio, sve se stare linije budu gasile. A nema ni smisla da samo ne proizvode najbolji proizvod sta imaju u toj kategoriji.jolly wrote:Do sad sam pucao iz XDM, HS2000, HS9, SF-19, H11.Ariel wrote: a radi se o nečem najboljem što je HS do sad napravio.
Ako se pouzdanost pokaze na toj razini, uz dodatnu funkciju modularnosti, onda je zaista najbolji proizvod do sad.
Uz komentar da modularnost ne treba svakome, to jest nekog ce sasvim zadovljiti HS9, na primjer.
Drska mi je cudna al ajde do sad sam samo iz onog 5.25 XDM-a pucao. Tricij je kul. A montaza optike je cisti seks. Okidac isto nije opce spongy.Ariel wrote:Echelon nije samo modularnost.
Niža os cijevi, daleko udobnija drška, tricijski ciljnici čak i na standardnoj izvedbi, prihvat red dot ciljnika bez ikakvog adaptera, odličan okidač, odlično orebrenje navlake.
Glock kao mjerilo više nema čime nadmašiti Echelon, osim višegodišnjom prisutnošću i velikom broju dodataka na tržištu. ALi ako je tako dobar, zašto dodaci?
Realno uvijek mozes i drugu cijev uzet s jos jednom nabavnom (kolko ja znam), rekli su ak zelim bez navoja da ih samo kontaktiram i pripremim dozvolu. Iso bi ja cesce da nije streljivo tolko skupo, kazem, moram krenut punit.Bump636 wrote:Super, cekam vev par mjeseci da se pojavi, i sad sam u problemu jer bi volio imati hs S5 acp. A Echelon izgleda kao nesto idealno za ceste odkaske na streljanu, mozda najbolje sa ovom opcijom s navojem na cijevi?
Marin223 wrote:Dodao bi još da su konačno makli onu kočnicu na rukohvatu zbog koje moram pištolj ljepit izolirkom.Ariel wrote:Echelon nije samo modularnost.
Niža os cijevi, daleko udobnija drška, tricijski ciljnici čak i na standardnoj izvedbi, prihvat red dot ciljnika bez ikakvog adaptera, odličan okidač, odlično orebrenje navlake.
Glock kao mjerilo više nema čime nadmašiti Echelon, osim višegodišnjom prisutnošću i velikom broju dodataka na tržištu. ALi ako je tako dobar, zašto dodaci?
Well kolko sam skuzio zalili su se da zapne prljavstinja i raznorazne pizdarije u tome, pa valjda zato. Al meni osobno nije smetala.jolly wrote:meni bas grip safety fali.![]()
A nema tog ni na H11. To nije novost.
Meni je nekak dovoljna ova interna kočnica i ona na okidaču. Kroz ovu na gripu mi zna i ulje curit kad očistim unutrašnjost rukohvata pa bi uvijek imo masne ruke... ali nije na svim pištoljima pravila probleme, na nekim modelima nikakve smetnje nebi imao kako god uhvatim, ali na HS9 mi je okidač konstantno zapinjao kod uzastopnog pucanja zbog te kočnice jer bi se malo otpustila.jolly wrote:meni bas grip safety fali.![]()
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Eh,to su stvari koje su me zanimale....Ariel wrote:Echelon nije samo modularnost.
Meni je grip safety najgora stvar bila na HS pistoljima, to su uveli zbog one tuzbe u SADu, ok je za pocetnike, ali vidio sam dosta ljudi da samo stave kuhinjske gumice preko nje.jolly wrote:meni bas grip safety fali.![]()
Hm, držao sam taj model HS u ruci. Nije me dojmio. Kada ga primiš u ruku, nema onaj wau efekt.
U usporedi sa ćezom Shadow 2, nije mi baš nešto. A, i ostali modeli nisu na razini.
Kod ekipe prolazi zato kaj je solidno dobar, te jeftin. Međutim, nije sve u novcima.

ak' nekoga zanima, imam jednu insajdersku informaciju vezano za tu tvornicu. Neka mi se netko javi u privante poruke, ak ga to baš zanima.
U usporedi sa ćezom Shadow 2, nije mi baš nešto. A, i ostali modeli nisu na razini.
Kod ekipe prolazi zato kaj je solidno dobar, te jeftin. Međutim, nije sve u novcima.
ak' nekoga zanima, imam jednu insajdersku informaciju vezano za tu tvornicu. Neka mi se netko javi u privante poruke, ak ga to baš zanima.
dzg
Mozes je napisat i javno.MatijaX wrote:Hm, držao sam taj model HS u ruci. Nije me dojmio. Kada ga primiš u ruku, nema onaj wau efekt.
Da ti je stalo da je insajderska, ne bi javno napisao.
Pa jebate kako možeš uspoređivati dva proizvoda ako jedan duplo više košta,najbolje sad da HS produkt ide prema lošijoj kvaliteti svakog novog modela ,a što se tiče informacije dobro ti je čovjek rekao,bio bi red da je podijeliš sa svima nama....MatijaX wrote:Hm, držao sam taj model HS u ruci. Nije me dojmio. Kada ga primiš u ruku, nema onaj wau efekt.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Stigao je brzo i na forgotten weapons.
https://www.youtube.com/watch?v=NlMGdeMdzfc
https://www.youtube.com/watch?v=NlMGdeMdzfc
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ja ih nekidan gledao kod nas na pampasu u oružarnici,ima svih modela,doslo mi da prodajem moj s&w 686.....