Made in Japan
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Made in Japan
Zdravo svima,
evo par slikica iz pitoresknog mjestasca Hemiji na otoku Honshu koje sam posjetio u 11. mjesecu 2008.
Dvorac je sagradjen u 17. stoljecu, a dio je projektiran po ideji Miamota Musashi-a. Sada se nalazi na UNESCO-voj listi spomenika kulture.
Nije bilo dozvoljeno slikanje svih izlozaka (ista stvar je bila u Kyotu-u carskoj rezidenciji i u Hiroshimi u bivsem carskom generalstabu)
Isprike ako su slike velike smanjio sam koliko sam mogao.
evo par slikica iz pitoresknog mjestasca Hemiji na otoku Honshu koje sam posjetio u 11. mjesecu 2008.
Dvorac je sagradjen u 17. stoljecu, a dio je projektiran po ideji Miamota Musashi-a. Sada se nalazi na UNESCO-voj listi spomenika kulture.
Nije bilo dozvoljeno slikanje svih izlozaka (ista stvar je bila u Kyotu-u carskoj rezidenciji i u Hiroshimi u bivsem carskom generalstabu)
Isprike ako su slike velike smanjio sam koliko sam mogao.
- Attachments
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Re: Made in Japan
Ljepota???
Care bio sam u Kyotu, Osaki, Kobeu, Hemijiu i Hiroshimi, i mogu ti reci nisam vidio ruznijih zena.
1. Male su tako da ne znas razgovaras li sa 12-godisnjakinjokm ili odraslom osobom(ako kojim slucajem zna engleski)
2. Ne znam kako opisati, ali kada se nasmiju kao da se Drakula nasmije -zubi doslovno izrasli jedan preko drugog
3. Poznata fama Japanke u uniformama: Sacuvaj me Boze!!! Kada sam ih vidio bilo mi je podne (skoro sam se pobljuvo)
4. Mrsave su za popizditi, da ne idem u detalje.
5. Ovo sto pokazujes na slici su silikoni i fotoshop.
Care bio sam u Kyotu, Osaki, Kobeu, Hemijiu i Hiroshimi, i mogu ti reci nisam vidio ruznijih zena.
1. Male su tako da ne znas razgovaras li sa 12-godisnjakinjokm ili odraslom osobom(ako kojim slucajem zna engleski)
2. Ne znam kako opisati, ali kada se nasmiju kao da se Drakula nasmije -zubi doslovno izrasli jedan preko drugog
3. Poznata fama Japanke u uniformama: Sacuvaj me Boze!!! Kada sam ih vidio bilo mi je podne (skoro sam se pobljuvo)
4. Mrsave su za popizditi, da ne idem u detalje.
5. Ovo sto pokazujes na slici su silikoni i fotoshop.
- Knife_maniac
- Satnik

hahahahah ! Lijep opis japakni
Ipak su Hrvatice najljepse zene (odmah poslije Francuskinja
)
Sto si radio u Japanu ako se smije znati ?
Ipak su Hrvatice najljepse zene (odmah poslije Francuskinja
Sto si radio u Japanu ako se smije znati ?
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Seminar o sprecavanju rasparcavanja krivotovrina - imao sam prezentaciju to je jedino sto mogu reci.
ocito nisi iso do spanjolskeKnife_maniac wrote: Ipak su Hrvatice najljepse zene (odmah poslije Francuskinja)
obozavam japan i njihovo poimanje kulture i postenja, nije me napustila zelja koju imam od djetinjstva da otputujem tamo ali eto nikako mi se ne da ali lijepo je vidjet koju slikicu a da nije reklama
mali off: najljepsa zena je ona koja je u krilu, lijepe su i one na slikama ali ostaju na slikama...
mali off: najljepsa zena je ona koja je u krilu, lijepe su i one na slikama ali ostaju na slikama...
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
-
Krieghetzer
- Razvodnik

-
Krieghetzer
- Razvodnik