SVEN HASSEL

Podjeli svoje znanje
Post Reply
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

SVEN HASSEL

Post by Mike_Torello » 29 Apr 2008, 19:52

jel tko citao ovo? =) imam ih 10 od 11 koje su izasle na hrvatskom jeziku od 14 ukupno napisanih... procitao sam ih pola (dok nisam radio puno sam citao) svidjele su mi se pa sam si kupio vlastitu kolekciju... od kad sam ju kupio uspio sam procitati samo jednu... jer sam krenuo citati redom iz pocetka... imam namjeru kupiti jos neke knjige od Andy McNab-a i Chris Ryan-a da budu u obiteljskoj knjiznici =) za buduce narastaje.
hassel_02.jpg
hassel_02.jpg (59.57 KiB) Viewed 283 times
hassel_01.jpg
hassel_01.jpg (23.81 KiB) Viewed 283 times
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Re: SVEN HASSEL

Post by Knife_maniac » 29 Apr 2008, 21:30

Imam McNabovu Bravo Two Zero stoji iznad monitora.

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 29 Apr 2008, 22:48

Mike_Torello wrote:jel tko citao ovo? =) imam ih 10 od 11 koje su izasle na hrvatskom jeziku od 14 ukupno napisanih... procitao sam ih pola (dok nisam radio puno sam citao) svidjele su mi se pa sam si kupio vlastitu kolekciju... od kad sam ju kupio uspio sam procitati samo jednu... jer sam krenuo citati redom iz pocetka... imam namjeru kupiti jos neke knjige od Andy McNab-a i Chris Ryan-a da budu u obiteljskoj knjiznici =) za buduce narastaje.

imao sam faze andy mcnaba (ili kako se lik vec zove).... preko ljeta (tada imam najvise vremena - jer sam slobodan od predavanja i jedina zanimacija su mi obitelj, more i gole zene oko mene) citam.... oni su malo vise u akciji, a ja sam poceo brijati na opise - krajolike i na interakcije likova.... to me vise puca... ali bitno je citati... :A30:

debeloguzi dikatator

Post by debeloguzi dikatator » 02 May 2008, 13:12

ja čitao kada sam bio klinac. Knjige su zbilja bile dobre do trenutka dok je covjek istovremeno bio u Francuskoj, Italiji i na istočnom frontu.
Poslije se saznalo da je lik bio pripadnik okupacijskih snaga u Danskoj i skupljao je price od ljudi koji su bili na fronti.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 02 May 2008, 13:44

debeloguzi dikatator wrote:ja čitao kada sam bio klinac. Knjige su zbilja bile dobre do trenutka dok je covjek istovremeno bio u Francuskoj, Italiji i na istočnom frontu.
Poslije se saznalo da je lik bio pripadnik okupacijskih snaga u Danskoj i skupljao je price od ljudi koji su bili na fronti.
govoris o HASSELU naravno... prvi moment mi se cinilo da pricas o McNabu... enivej... ima tvrdnji za i protiv... trudim se ne obazirati na njih i uzivati u dobrom stivu pa bilo ono istinito ili ne zanimljivo je za citati... a reci mi jesi li pogledao film snimljen po njegovoj knjizi? =)
http://www.imdb.com/title/tt0093546/
Wheels of Terror A.K.A. The Misfit Brigade A.K.A. Los Panzers De la Muerte
http://charles-bronson.hp.infoseek.co.j ... rror01.jpg
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply