Koliko novaca trošite za lov po sezoni
Koliko novaca trošite za lov po sezoni
Ovo je dosta kompleksno pitanje iz razloga što ne trošimo svi jednako.
Evo mojih prijedloga a molim da kolege stave broj ispred odgovora koji im najviše odgovara(specifikacija troškova poželjna
)
1. manje od 3000 kuna
2. 3001-5000 kuna
3.5001-7000 kuna
4.7001-10000 kuna
5.10001-20000 kuna
6. više od 20001 kuna
Ja sam prošle sezone skromniji nego prijašnjih,potrošio sam oko 7000 kuna,ne više.
Pretprošle sam preko 35000
Evo mojih prijedloga a molim da kolege stave broj ispred odgovora koji im najviše odgovara(specifikacija troškova poželjna
1. manje od 3000 kuna
2. 3001-5000 kuna
3.5001-7000 kuna
4.7001-10000 kuna
5.10001-20000 kuna
6. više od 20001 kuna
Ja sam prošle sezone skromniji nego prijašnjih,potrošio sam oko 7000 kuna,ne više.
Pretprošle sam preko 35000
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
Re: Koliko novaca trošite za lov po sezoni
fulo si forum hh
registriraj se na forumu Lovac ako vec nisi
registriraj se na forumu Lovac ako vec nisi
Zašto misliš da je čovjek fulao forum?
Ovo je tematski dio foruma o lovu i tko želi i može o tome nešto reći, samo naprijed.
Oni koji ne mogu potrošiti toliko novaca za svoj hobi, tja, nije čovjek koji može za to kriv.
Ovo je tematski dio foruma o lovu i tko želi i može o tome nešto reći, samo naprijed.
Oni koji ne mogu potrošiti toliko novaca za svoj hobi, tja, nije čovjek koji može za to kriv.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Lani sam bio samo na otvorenju lova, ako bi placao "lov za goste" to bi me kostalo cca 100kn po odlazku, placam godisnje 150kn za markicu sto je ujedno i clanarina pri lovackom savezu, posto ne idem u lov vise od 2x na godinu (za sada) ne isplati mi se platiti upisninu od cca 1000kn i placati clanarinu koja je kod nas 1200kn ako me pamcenje sluzi (i jos imati obaveze prema drustvu), jos metka jednog nisam imao prilike ispaliti u lovu na neku divljac, a iskreno to mi ni ne fali, radije ugrijem cijev na streljani. Opremu koju kupujem ne sluzi samo za lov pa nemogu ni to ukljuciti u troskove lova, dakle moj komplexni broj je stavka broj 0) manje od 500kn na godinu!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja sam u lovu gotovo svaki tjedan ali troškovi za municiju i opremu te gorivo su cca 3000 kn godišnje.
Puno veći su troškovi "trećeg pogona" i kad mi žena prigovori kaj tako dugo traje taj lov da me nema na ručak ili ručko-večeru ja joj kažem da su me kao mladog lovca učili da lov traje 24 sata a po potrebi i duže.
Puno veći su troškovi "trećeg pogona" i kad mi žena prigovori kaj tako dugo traje taj lov da me nema na ručak ili ručko-večeru ja joj kažem da su me kao mladog lovca učili da lov traje 24 sata a po potrebi i duže.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Mike, onda si po točkom 1Mike_Torello wrote:Lani sam bio samo na otvorenju lova, ako bi placao "lov za goste" to bi me kostalo cca 100kn po odlazku, placam godisnje 150kn za markicu sto je ujedno i clanarina pri lovackom savezu, posto ne idem u lov vise od 2x na godinu (za sada) ne isplati mi se platiti upisninu od cca 1000kn i placati clanarinu koja je kod nas 1200kn ako me pamcenje sluzi (i jos imati obaveze prema drustvu), jos metka jednog nisam imao prilike ispaliti u lovu na neku divljac, a iskreno to mi ni ne fali, radije ugrijem cijev na streljani. Opremu koju kupujem ne sluzi samo za lov pa nemogu ni to ukljuciti u troskove lova, dakle moj komplexni broj je stavka broj 0) manje od 500kn na godinu!
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ali da, veci je raspon (2500) od mojeg potrosenog (500) do maximalnog limita u mojoj grupi (3000) nego sto je razlika između prvog i drugog (2000) =) zato sam rekao da sam u nultoj grupi! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"