"Sigurno rukovanje oružjem"
"Sigurno rukovanje oružjem"
Ovi bi trebali da znaju sigurno rukovati oružjem:
http://www.youtube.com/watch?v=ot4w4CHO ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ot4w4CHO ... r_embedded
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
Re: "Sigurno rukovanje oružjem"
Isprva sam mislio da mu je kapa pala sama od sebe a ono metak.
Opet citat A. Einsteina: "Dvije su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš i nisam siguran."
Opet citat A. Einsteina: "Dvije su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš i nisam siguran."
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Još je sve to stoički podnio...skoro da nije ni trepnuo, a metak mu prozujao pored čela 
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Srećom pa je u pitanju manevarsko streljivo, da je bilo pravo... vjerojatno nebi pala samo kapa...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
long range
- Razvodnik

nekada se dogode i ovakve stvari, bez obzira na rukovanje. cisto da ne zaboravimo da ovo zna biti i opasno i da ne ovisi sve o nama
Tested in fire
Ooo, ovu fotografiju će obožavati ljubitelji polimernih pištolja 
Šta reći, koju posluku porati ?
Pa, municija koju dotični pištolj koristi je dvaput brža od npr. 9mm para, a i stvara osjetno veći tlak u cijevi (50 000 naprema 35 000 psi), tako da bih ja dvaput razmislio priuje nego bi uzeo u ruku polimerni pištolj u tom suludom kalibru.
Pa, municija koju dotični pištolj koristi je dvaput brža od npr. 9mm para, a i stvara osjetno veći tlak u cijevi (50 000 naprema 35 000 psi), tako da bih ja dvaput razmislio priuje nego bi uzeo u ruku polimerni pištolj u tom suludom kalibru.
Nisam poznavaoc vatrenog oružja, pa bi malo detalja vezanih uz sliku bilo dobrodošlo. Model, kalibar...
gun_hater wrote:Ooo, ovu fotografiju će obožavati ljubitelji polimernih pištolja
Nisan siguran o čemu se ode točno radi, ali se bojim da je ta ruka mogla i gore proći da je pištolj bija metalni ???
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Fabrique National Five Seven, kalibar 5.7x28mm,shuro wrote:Nisam poznavaoc vatrenog oružja, pa bi malo detalja vezanih uz sliku bilo dobrodošlo. Model, kalibar...
neki su ga i koristili u Counterstrike-u
Pozadina priče o eksploziji je isto dobrodošla, možda je netko nagurao nekakav krivi metak nutra.
--
Da je imao čelično kućište, ne bi se ovo moglo nikad dogodit.
gun_hater wrote: --
Da je imao čelično kućište, ne bi se ovo moglo nikad dogodit.
Nepravilno rukovanje, kriva municija, obstruirana cijev itd mogu biti razlozi da se bilo koje oružje razleti. Koliko se ja sićan čelična kućišta obično prave gora ranjavanja. Vjerojatno se zato ručne granate ne prave od polimera
Da iskreno kažen, ako mi se nešto treba razletiti u ruci, volija bi da to bude od polimera.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Teoretski bi se i možda moglo razletit ili barem napuknut metalno kućište, al sa drugim i još jačim kalibrom ,
a ako je korisnik stavio umjesto predviđenog kalibra npr. 5.56x45mm,
onda ga treba odma voditi ne u običnu nego u psihijatrijsku bolnicu.
a ako je korisnik stavio umjesto predviđenog kalibra npr. 5.56x45mm,
onda ga treba odma voditi ne u običnu nego u psihijatrijsku bolnicu.