checkering na drškama

Uradi sam, iskustva, savjeti, prijedlozi, slike vaših radova...
Degman
Razvodnik
Razvodnik

Re: checkering na drškama

Post by Degman » 24 Jan 2012, 20:43

Vidim ja tu tvoju strucnu raspravu i to tvoje znanje o oruzju a ako je tko svadljivac tu to to si ti sam.
Gdje si ti kakvu strucnu raspravu napravil tu na forumu osim kaj stalno prigovaras i svadas se?
Meni se ne svada i nisam ja taj koji izmislja toplu vodu i gleda svaku dlaku u jajetu.
Moj engleski je sasvim solidan kao i moje znanje i to ne sa interneta nego iz iz iskustva i prakse u puskarstvu i streljastvu a ti koliko si god stariji od mene toliko si i prepotentniji ,ali mene neces uvuci u te svoje igrice ,a ako imas problema sa zivcima posjeti psihijatra.
Graviranje u metalu ili rezbarenje u drvu???
Pa ako ti nisi gravirao u drvu onu vjevericu na kutijici zasto onda nisi tamo prigovarao kad se je navodilo da ti graviras ,a sad po tebi to nije graviranje nego rezbarenje.

brankec
Desetnik
Desetnik

Post by brankec » 24 Jan 2012, 21:13

Dobronamjerna stručna rasprava koju ti ne prihvaćaš jer ju nemreš skužiti.

Znanje stranog jezika - dobar dan - doviđenja - je jedno a stručne riječi su drugo. Da je meni neko to pojasnil ja bi rekel - hvala.

Svađaš se i odgovaraš samo na ono kaj ti paše jer nemreš prihvatiti da neko - bez obzira ko - zna više od tebe.

Vjeverica - ja sam ju napravil i nisam ispravljal Punisher-a zato jer sam planiral napraviti novu temu i pojasniti razliku i onda bi svi koji pažljivo čitaju uvidjeli razliku graviranje - rezbarenje.

Poz. :A25:
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!

Degman
Razvodnik
Razvodnik

Post by Degman » 24 Jan 2012, 23:10

Pa ako si planiral otvoriti tu temu i objasniti zasto mene ispravljas a njega nisi?
Zato jer ti je on frend kojeg znas sigurno.
To tvoje zanovijetanje mene ne dira jer vidim kakvo je tvoje znanje o oruzju.
Bas me zanima koliko si komada oruzja izbruniral,fosfatiral,koliko si cijevi izmjenio,koliko mehanickih ciljnika zalemio i upucao ,koliko optika upucao,koliko kundaka iscekiral,politiral,koliko metaka rucno napunil ,koliko nozeva pravilno zakalil i tak neke stvari.
Imas godina ali nemas pameti i sa tobom mi je uopce nezanimljivo voditi rasprave.
To tvoje tucenje je tucenje vrhnja valjda,za mene je tucenje ili tockanje u onom slucaju koje je Mike predstavil na slici jedno te isto jer tuces sa iglom po drvu i radis tockice znaci tockas (onaj prvi slucaj na slici) a drugi je graviranje u drvu a ti reci kaj hoces.
Ali sa tobom ne vrijedi uopce raspravljati jer si kao malo dijete.
Pozdrav Brankec,drzi se ti drvodjelstva to ti lezi ali o oruzju pojma nemas .

brankec
Desetnik
Desetnik

Post by brankec » 25 Jan 2012, 11:43

Nisam imal vremena razraditi temu a ti si se sa svojim neznanjem ugural prije reda.
Punisher-a poznajem samo po forumu.

Kad pišeš o prepotenciji, pameti i aroganciji pomisli malo na sebe i ponavljam ti - ti si taj koji nemože i neće prihvatiti ispravno pojašnjenje i dalje trubiš svoje makar nije ispravno.

Ako nećeš daljnju raspravu s menom, onda stani.
Tvoja jadna navlakuša s kojom skrećeš temu sa rezbarije i graviranja na moje znanje o oružju je patetični pokušaj svađe.
Čitaj sve kaj sam ti napisal - svađaj se pred špiglom.

Ja bi ovdje stal. Da vidimo jel možeš i ti ?

Poz. :A25:
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 26 Jan 2012, 00:03

mir decki...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply