jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Re: jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Mislim da policija ne smije poticati za kazneno djelo, npr. izričito tražiti nekoga da proda oružje bez dozvole...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Nisam bas siguran. Recimo, kad dobiju prijavu da neko prima mito - bilo je slucajeva da su sami poslali covjeka (ili suradnika), da plati mito oznacenim novcanicama. (Primjer: dr Simic, u Rijeci prije par godina)
Sto je imalo i sudski epilog osudjujucom presudom, i niko nije osudio policiju da su prekoracili ovlasti ili nekorektno postupali.
Sto je imalo i sudski epilog osudjujucom presudom, i niko nije osudio policiju da su prekoracili ovlasti ili nekorektno postupali.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Kak je jednom netko slikovito rekao, "Nemre sad murja ić po kvartu, prodavat drogu i onda hapsit one koji bi pokušali kupiti."
Barem ne u nekoj normalnoj, netotalitarnoj državi.
Barem ne u nekoj normalnoj, netotalitarnoj državi.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Hahahhahah...dobra.
Koliko se ja sjecam nekada se MK mogao imati bez bilo kakve dozvole? "floberticu" su imali gotovo svi ...e sada koje je to godine ukinuto stvarno se ne sjecam ????
Koliko se ja sjecam nekada se MK mogao imati bez bilo kakve dozvole? "floberticu" su imali gotovo svi ...e sada koje je to godine ukinuto stvarno se ne sjecam ????
Nemoguće je Nemoguće
davno... davno...lex-lutor wrote:Koliko se ja sjecam nekada se MK mogao imati bez bilo kakve dozvole? "floberticu" su imali gotovo svi ...e sada koje je to godine ukinuto stvarno se ne sjecam ????
ja san svoju MK pušku kupija 1976, procedura je bila jebenija nego za i jednu drugu lovačku pušku
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Moja je iz 73.i takodjer je tribala dozvolaHawk wrote:davno... davno...lex-lutor wrote:Koliko se ja sjecam nekada se MK mogao imati bez bilo kakve dozvole? "floberticu" su imali gotovo svi ...e sada koje je to godine ukinuto stvarno se ne sjecam ????
ja san svoju MK pušku kupija 1976, procedura je bila jebenija nego za i jednu drugu lovačku pušku
mislin da ovo ide u ovu temu...
majko mila di su granice ljudske gluposti...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/8 ... vlast.html
http://www.braniteljski-portal.hr/Kolum ... u-Kumrovcu
majko mila di su granice ljudske gluposti...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/8 ... vlast.html
http://www.braniteljski-portal.hr/Kolum ... u-Kumrovcu
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Rekao je davno onaj pametni Alfred A.
Samo su Svemir i ljudska glupost beskonacni, mada za Svemir bas i nije 100% siguran !
Nemoguće je Nemoguće
Bravoooo... Nisam ni skuzio sto sam napisao dok nisam vidio tvoj post.....A jeb ga....oba se isto prezivaju samo sto se jedan bavio muzikom a drugi atomskom muzikom....

Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

He,he,he Lex! Jebi ga,ima smisla i uklapa se u temu. I A.A. je radio nesto ,ilegalno,!
Interesantno! Kakve je pizdarije napravio s tim a cak mu nisu ni reloading zabranili.
Interesantno! Kakve je pizdarije napravio s tim a cak mu nisu ni reloading zabranili.
Head in the City. Hearth in the Field.