March X Tactical 10-60x52TI Illuminated
-
John Moses
- Razvodnik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: March X Tactical 10-60x52TI Illuminated
Ispricavam se svim forumasima ali nikad necu biti moderator a pogotovo ne provokator!
Osim toga gospodine Moses voljeo bih cuti Vase misljenje o temi,tj o optici o kojoj je rijec.
Osim toga gospodine Moses voljeo bih cuti Vase misljenje o temi,tj o optici o kojoj je rijec.
Head in the City. Hearth in the Field.
Mike_Torello wrote:....Ako vam je do druzenja i komunikacije sa osobama iste zanimacije - oruzje, druzite se, na kojem god jeziku... a ako vam je do podjebavanja....
BRAVO Mike,
Da to nisi ti napisao napisao bih ja ali u svojstvenom obliku kakav se na Balkanu najbolje razumije !!!
Nemoguće je Nemoguće
a kakav bi to forum bija bez provokatora...???
i što bi moderatori radili da nema provokatora...???
i što bi moderatori radili da nema provokatora...???
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Dobro ti nama dosao na forumu Marijan PETEK, moze i na slovenskom jeziku vec cemo se razumjeti, samo ti pisi bez opterecenja, dobro je da ima sto vise ljudi i sto vise iskustava , zato Marijan PETEK 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Gosp. Marijane ja se takodje ispricavam(mada mislim da nemam za sto). Mene je samo zanimalo
s cime to ,cudo, od optike opravdava toliku cijenu(na netu sam vidjeo da kosta preko 4000 eura),
a relativno je nova na trzistu, ali nisam pritom mislio da ne vrijedi toliko. Lijepi pozdrav.
s cime to ,cudo, od optike opravdava toliku cijenu(na netu sam vidjeo da kosta preko 4000 eura),
a relativno je nova na trzistu, ali nisam pritom mislio da ne vrijedi toliko. Lijepi pozdrav.
Nije March novi na trzistu, samo je slabo poznat onima koji se ne bave BR-m i ne prate ono sto se dogadja na tim podrucijma. Pogledaj malo NF NXS seriju ili Sightrona pa da vidis cime se ekipica igra po svijetu,,,,,,,Woolf Blaser wrote:...a relativno je nova na trzistu, ali nisam pritom mislio da ne vrijedi toliko. Lijepi pozdrav.
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Drugim rijecima, Lex, ova stvar nije losa??lex-lutor wrote:Nije March novi na trzistu, samo je slabo poznat onima koji se ne bave BR-m i ne prate ono sto se dogadja na tim podrucijma. Pogledaj malo NF NXS seriju ili Sightrona pa da vidis cime se ekipica igra po svijetu,,,,,,,Woolf Blaser wrote:...a relativno je nova na trzistu, ali nisam pritom mislio da ne vrijedi toliko. Lijepi pozdrav.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Kada cijena optike predje 1000 Eur onda ne mozemo niti spomenuti da je nesto lose, mozemo samo govoriti da je nesto manje ili vise dobro.
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ekipe koje se ne igraju i koje to koriste za stvari koje nisu popularne najvise cijene S & B i
vele da ima najpreciznije klikove,vele i jos ponesto ali necu o tome.
-
kontrabellum
- Pozornik

Schmidt bendera preporuča AI, sa njime je zabilježen najudaljeniji kill u ratnim okolnostima. March dobiva u zadnje vrijeme jako pozitivne komentare sa "terena" a i prije tactical serije su ga određene operator tvrtke koristile na svojim sistemima. (sorry na offtopicu)Woolf Blaser wrote:Ekipe koje se ne igraju i koje to koriste za stvari koje nisu popularne najvise cijene S & B i
Slovenija gre naprej
Oprosti kolega"lex" na copy alilex-lutor wrote:Kada cijena optike predje 1000 Eur onda ne mozemo niti spomenuti da je nesto lose, mozemo samo govoriti da je nesto manje ili vise dobro.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Svo ok Kontrabellum. Uvijek ljudi naprave nesto bolje. Previse sam novaca potrosio
na te pizdarije u zivotu pa sam oprezan. Vjerujem da su te optike vrhunske i da je razlika
u nijansama. Jedva cekam da mi se pruzi prilika da malo ,zraknem, kroz to stakalce jel
volim te igracke.
na te pizdarije u zivotu pa sam oprezan. Vjerujem da su te optike vrhunske i da je razlika
u nijansama. Jedva cekam da mi se pruzi prilika da malo ,zraknem, kroz to stakalce jel
volim te igracke.