Kineska Optika - TASCO
Re: Kineska Optika - TASCO
Kupiš novi Zrak u Sarajevu i miran, bar zaš što si kupio. Redfield, Leupold, Nikon, Meopta...sve redom dobre optike povoljne cijene. Čemu kinezi sa pijace???
e jbg sad...Iggy wrote:Kupiš novi Zrak u Sarajevu i miran, bar zaš što si kupio...
onda za puške samo tandžara... a municija samo PPU Grom...
pa Zrak i ne kupujem baš zato što znan što je...
a i jebeš optiku koju Kinezi nisu ni pokušali kopirati...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
e jbg sad... 

Dobraaaaaaaaaaaaaaaaaa........
Koliko vidim ne usude se bas kopirati evropljane, pitanje je samo zasto ?
Nemoguće je Nemoguće
usude...usude... samo što EU kopije prodaju amerima, a nama američke...lex-lutor wrote:Koliko vidim ne usude se bas kopirati evropljane, pitanje je samo zasto ?
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Nekad su bile dobre i one ,zdelano v SSSR,!
Head in the City. Hearth in the Field.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Sve je nekad bilo bolje! Možda i nije, ali ja sam bio mlađi i manje čangrizav i sitničav pa me to nije to toliko diralo. Istina, moram priznati da su mnoge stvari tehničke prirode bile znatno skuplje nego danas.
Danas izgleda ako bilo što kupiš, ako imaš sreće, služit će dugo i postojano, ako ne... kao i s nekim dijelovima vlastitog tijela. Šta možemo, život je grub!
Pozdrav!
Danas izgleda ako bilo što kupiš, ako imaš sreće, služit će dugo i postojano, ako ne... kao i s nekim dijelovima vlastitog tijela. Šta možemo, život je grub!
Pozdrav!
Bez uvrede, ali netko ovdje ne zna što govori (piše). Prijeratne Zrak optike su bile dobre, posebno one koje su rađene za Mauser, a iste su prema nekim informacijama rađene po Swar licenci u suradnji sa Zeissom. Imam jednu proizvedenu 1992. koja je prošla cijeli rat na terenu i do sada sam ja pošteno mlatnuo po kamenju par puta. Sva je izgrebana ali i dalje drži hitac i klikovi rade kao novi.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Imaju li oni zastupnika u HR? I gdje, ako imaju? (mislim na "zrak" optiku)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Normalno da su dobre kada su lece uvazane iz njemacke, ne znam da li su radili svoj mehanizam no u vrijeme kada se to radilo nije bilo zajebancije na poslu. Po pitanju leca i danas je stvar gotovo ista na porucju EU koliko znam postoji samo dvije tvornice za izradu leca jedna u Njemackoj i druga u Svicarskoj..Iggy wrote:.... Prijeratne Zrak optike su bile dobre, posebno one koje su rađene za Mauser, a iste su prema nekim informacijama rađene po Swar licenci u suradnji sa Zeissom.....
Nemoguće je Nemoguće
Treba naći nekoga u Sarajevu i kupiti izravno kod njih jer ima i plagijata iz Teslića koji nisu baš dobri. Njihov novi 8x56 je jako dobra optika koja daje puno više nego košta.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

koliko ja znam nemaju u RH, kao sto su rekli, najbolje zvati tvornicu u sarajevu ako imas nekoga, moze se otici kupiti (zvao sam osobno), imaju neke robne kuce Jacimovic ili tako nesto, oni imaju zastupstvo u BiH, i znam da ih je bilo u FIS-u, u Vitezu i Bihacu (lov i ribolov trgovine), u FIS-u u Bihacu trgovine vise nema nikako vec neko vrijeme, a za vitez neznam... ja sam ganjao Zrak ON8x42, kao ON-M76B samo veca "tegla"... cca 2000-2500kn je bila tad ako me pamcenje sluzijolly wrote:Imaju li oni zastupnika u HR? I gdje, ako imaju? (mislim na "zrak" optiku)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ako su lece dobre(prije su ih kupovali od Zeiss Jene),ako je slika cista,ako su ,klikovi, pouzdani,
jos je k tome relativno jeftina ne vidim razlog zasto je ne kupiti!
jos je k tome relativno jeftina ne vidim razlog zasto je ne kupiti!
Original iz Sarajeva nije uopće loš, a cijena od oko 250 eura još bolja. Puno više od ostalih za iste pare.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Imas pravo,jos ima i celicni tubus. Za te pare tesko da mozes kupiti nesto bolje i sigurno je bolja
i od onih koje su nesto skuplje.
i od onih koje su nesto skuplje.
Ova moja ima puno ožiljaka ali radi bez problema, neki govore da ne valja ali tko zna na što su naletili. Jedina mana im je tubus 26mm, ali se nađe nosač nekako.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ja sam imao na mini Mauseru 223 Zraka 4-34, koncanica 4 A ,jako je finu sliku imala.