Imaigranti - EU- Istina polako izlazi
Re: Imaigranti - EU- Istina polako izlazi
Hitler gleda i ne vjerujePapilon wrote:https://www.facebook.com/noszkurwamac/videos/10157007536075206/
Mislim da to nije u EU....Auti su mi jako cudni kao i registracije...vise mi lici na USA.
Nemoguće je Nemoguće
Sačmarice i gumeni devetaci pa da vidiš bježanije. Uništili pola ulice i par auta, ma tko si mamu ti tvoju. Greška policije u startu, odmah zasuti suzavcima i udri pendrekom.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Moj tip čoveka!
Zaboravio si vodene topove, samo cisterne treba napuniti sadržajem kanalizacije, tako da se još par dana zna tko je bio zaliven!
Zaboravio si vodene topove, samo cisterne treba napuniti sadržajem kanalizacije, tako da se još par dana zna tko je bio zaliven!
Za onako ponašanje nema milosti i ljudskih prava. Zašto nisu mirno došli do policije i prosvjedovali na normalan način. Ako je uopće bio prosvjed. Mi smo ti i ti, imamo taj i taj problem....ma jok. Vandalizam i divljaštvo, gađati policajca kamenom od kile. Pa to je pokušaj ubojstva ili nanašenja tto u najmanju ruku. Stoka je mila majka za njih, krave smiriš i okreneš kud hoćeš. Blaženi PKT i ko ga izmisli. Pokosit i krečom zasut. Amen.
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

- technotronic
- Stožerni Narednik

vorsprung durch arbeit und technikdejandlesk wrote:A kaj z nama kaj smo bedaki i ne znamo?!