K Brno 2
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Re: K Brno 2
Po meni, izmedju 1500 i 2500 kn, optika ce vjerojatno bit neka za zracnicu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
meni je nitko nije htio prodati ispod 2500kn, sa optikama od cca 300-700k vrijednosti
puške u vrlo dobrom stanju
meni se to činilo malo puno pošto je nova ispod 4000kn a ove su stare i po 30 godina
pod nova mislim na novije modele ČZ
puške u vrlo dobrom stanju
meni se to činilo malo puno pošto je nova ispod 4000kn a ove su stare i po 30 godina
pod nova mislim na novije modele ČZ
Da, ali brno 2 je ikona vremena. Ja imam potpuno novu bez ispaljenog metka i to lux model.... Ne bi je bas da za 1500, a niti minja za iti jednu novu
BUM BUM...
Meni optika i ne treba ali svi sa optikom( vjerojatno upitne upotrebljivosti ) prodaju. 3900 je Čz 455 long . Ne vidim baš računicu za 2500 davati
Kako reče akd to je najmanja cijena na koju sam naletio
Gledao sam i staru zastavinu m 56. Zadnja cijena 2300. Nije jednometka ali nije bas ni Brno
Kako reče akd to je najmanja cijena na koju sam naletio
Gledao sam i staru zastavinu m 56. Zadnja cijena 2300. Nije jednometka ali nije bas ni Brno
Zavisi za šta ti treba. Za nekakvo ozbiljnije gađanje svakako Brno ili nešto bolje. A ovako za zajebanciju i pokoju štetočinu i ruske su sasvim dobre. A i nađu se vrlo jeftino.
Samo malo pucanja po streljani
Ja sam od onih koji bi da nađu ranjenu štetočinu odneli kući na oporavak i vratili je nazad
Osjetljiv sam malo