Kubura
Kubura
Planiram napraviti kuburu,ne za pucanje ali opet da bude bar donekle blizu orginala.
Sad več vrtim u glavi kako i od čega ali nikako da odvrtim onu izvedbu kokota,pa
ako neko ima več iskustva ili nekakav model bio bi mu zahvalan.
Sad več vrtim u glavi kako i od čega ali nikako da odvrtim onu izvedbu kokota,pa
ako neko ima več iskustva ili nekakav model bio bi mu zahvalan.
Pamet u glavu i štap u ruke
Re: Kubura
pogledaj na www.top-kristo.hr čovjek izrađuje gotove mehanizme. Kupiš gotovo i ugradiš...najednostavnije i provjereno.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Hvala Boxi pogledat ču ali ja bi ga isto volio složiti sam,tako da mogu reći da sam ga
ja napravio a kako sam dosta jak u strojarstvu i sa strojnom obradom metala mislim
da to neće biti problem.Viši problem mi je drvo.Imam tokarski stroj i stupnu bušilicu
pa mislim da ču ja to srediti već
ja napravio a kako sam dosta jak u strojarstvu i sa strojnom obradom metala mislim
da to neće biti problem.Viši problem mi je drvo.Imam tokarski stroj i stupnu bušilicu
pa mislim da ču ja to srediti već
ajme pogledao sam,čovječe pa to je čisti luksuz,moram proznati da jesu lipe ali da to uzmem
u ruke prije se moram obući ko oni engleski lordovi iz doba renesanse,a maškare upravo prošle.
Malo se šalim,čovik stvarno radi super ali meni ipak malo preblještavo,ne želim puno
kičenja ni gravura,oću sirovo oružje sa cjevinom od 1/2"
u ruke prije se moram obući ko oni engleski lordovi iz doba renesanse,a maškare upravo prošle.
Malo se šalim,čovik stvarno radi super ali meni ipak malo preblještavo,ne želim puno
kičenja ni gravura,oću sirovo oružje sa cjevinom od 1/2"
Pa nisam ni mislio da uzmeš kompletnu gotovu. Mislio sam da uzmeš samo kokot ili mehanizam za opaljenje, a ostalo da napraviš sam prema svojoj zamisli.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
ja iman neke replike u babe doma na kojima cak kokot funkcionira i sve ...
ako oces mogu se zaletit i poslikat ti to ...
ako oces mogu se zaletit i poslikat ti to ...