SOG NORTHWEST RANGER
SOG NORTHWEST RANGER
Evo jednog lijepog, praktičnog i ne preskupog noža poznate firme:
Naravno, oštrica je SEKI Japan.
Malo me smetaju zubići, ali kako ne rade model bez njih, pa, preživjet ćemo i s njima. Veličina je optimalna za svakodnevni posao bilo kojeg tipa, nož nije pretežak, a ipak je dovoljno ozbiljan za ozbiljnije poslove.
Posebno je dobra kratonska ručka koja je ugodna za držanje, upravo se lijepi za ruku.
Nož je svakako jedan od praktičnijih fiksnih noževa za sve prilike, veličina oštrice je pogodna za sve radove, i finije i grublje. Ručka je kao na Pentagonu, a taj bodež sam također imao jer mi se sviđao odavno. Međutim, nisam baš bio zadovoljan oštricom, pa je otišao.
Malo me smetaju zubići, ali kako ne rade model bez njih, pa, preživjet ćemo i s njima. Veličina je optimalna za svakodnevni posao bilo kojeg tipa, nož nije pretežak, a ipak je dovoljno ozbiljan za ozbiljnije poslove.
Posebno je dobra kratonska ručka koja je ugodna za držanje, upravo se lijepi za ruku.
Nož je svakako jedan od praktičnijih fiksnih noževa za sve prilike, veličina oštrice je pogodna za sve radove, i finije i grublje. Ručka je kao na Pentagonu, a taj bodež sam također imao jer mi se sviđao odavno. Međutim, nisam baš bio zadovoljan oštricom, pa je otišao.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Re: SOG NORTHWEST RANGER
I moj je otišao,davno( Pentagon)nobile157 wrote:Nož je svakako jedan od praktičnijih fiksnih noževa za sve prilike, veličina oštrice je pogodna za sve radove, i finije i grublje. Ručka je kao na Pentagonu, a taj bodež sam također imao jer mi se sviđao odavno. Međutim, nisam baš bio zadovoljan oštricom, pa je otišao.
Si Vis Pacem,Para Bellum
http://www.knifeforums.com/forums/index ... ral/47050/
http://www.knifeforums.com/forums/index ... ral/47050/
Ma ni meni se zubi ne sviđaju, ali nema modela samo sa plain oštricom, a nož mi se baš sviđao, pa eto. Kupio sam ga na IWA-i 06 i nije koštao puno.
Nekih šezdesetak € mislim, ne sjećam se točno.