Diana 470TH 4,5
Moderator: karabalic
Re: Diana 470TH 4,5
Isprobat ču sve opcije u subotu jer radnim danom ne stignem od kad su pomaknuli sat na zimsko vrijeme, dojdem doma oko 16 sati i još malo pa je noć.Mike_Torello wrote:Poslije svake serije jsb-a ocisti cijev pa probaj sljedece diabole... ja nekako imam osjecaj da crosman premier dosta zaolovi cijev...
More biti cpum, ali i gamo......
Eto isprobal sam H&N sport,H&N rabit,geco,rws superpoint,cpum,gamo magnum i jsb ex.
Ispucal sam od svakih po 20 kom i poslije svakih po 5 kom jsb da vidim kod kojih je problem.
Poslije H&N sport,H&N rabit, geco i rws-a jsb exact su grupirale diabole na 30m u velićinu 2kn.
Poslije cpum-a grupa je bila veličine kutije diabola od jsb-a ( oko 6cm )
Poslije gamo magnum-a grupa je bila veličine oko 4cm.
Naravno poslije svake serije sam čistil cijev. Jedino nisam probal od diane hp, ali to bum dok ih nabavim.
Za sada ostajem na jsb exsact......
Ispucal sam od svakih po 20 kom i poslije svakih po 5 kom jsb da vidim kod kojih je problem.
Poslije H&N sport,H&N rabit, geco i rws-a jsb exact su grupirale diabole na 30m u velićinu 2kn.
Poslije cpum-a grupa je bila veličine kutije diabola od jsb-a ( oko 6cm )
Poslije gamo magnum-a grupa je bila veličine oko 4cm.
Naravno poslije svake serije sam čistil cijev. Jedino nisam probal od diane hp, ali to bum dok ih nabavim.
Za sada ostajem na jsb exsact......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sad barem znas koje ti najvise stvaraju probleme =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
E da,ali interesantno to mi se ne dešava kod cfx-a i kod njega mi najbolje grupe daju upravo cpum.Mike_Torello wrote:Sad barem znas koje ti najvise stvaraju probleme =)
Možda zato što je manja brzina diabole.
Znaš možda gdje bi se mogla izmjeriti brzina diabole tu u okolici zg.???
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ja sam crony posudio od KLIK-a, mislim da ga i Karabalic ima, ali on je u Gradistu...
Malo mi je Gradište daleko,a baš se sa nikim osobno neznam tak da za sada ništa od mjerenja.
Možda naletim na nekoga sa cronyjem u vž županiji jer mi je to najbliže..
Možda naletim na nekoga sa cronyjem u vž županiji jer mi je to najbliže..
Da se malo nadovežem imam Dianu 280 to je novi model s T06 okidačem, ali jako sam ju malo testirao i opet se meni pokazalo da je Diana HP najbolja, probao sam isto sve kao i ti. Odmah ispod je JSB 4,52 Selected i onda ostale.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
Tu oko mene u okolici nema diana hp diabola pa ču morati u zg.
U lovcu ih ima (98kn), neznam dali ih ima gdje jeftinijih?? U subotu idem u zg pa bum uzel kutiju za probu, a i jsb ima u lovcu (78kn)
Bilo ih je u KTC robnom centru u KŽ po 72kn (diana hp 4,5) ali ih je neko nanjušil i veli trgovac otišle sve odjednom i više ih neče biti po toj cijeni.
Javim rezultate sa diana hp u subotu...
U lovcu ih ima (98kn), neznam dali ih ima gdje jeftinijih?? U subotu idem u zg pa bum uzel kutiju za probu, a i jsb ima u lovcu (78kn)
Bilo ih je u KTC robnom centru u KŽ po 72kn (diana hp 4,5) ali ih je neko nanjušil i veli trgovac otišle sve odjednom i više ih neče biti po toj cijeni.
Javim rezultate sa diana hp u subotu...
Neče biti probnog gađanja sa diana hp, a niti sa jsb exact jer danas sam zvao u lovac i nemaju ni jednih ni drugih, a nova pošiljka bude za ##nezna se točno##.
Onda sam zval tomtom sport i oni ih nemaju (jsb exact), ali sam kod njih naručil 4 kutije 4,50 i 4 kutije 4,52 jer kod njih stižu za 20 dana i jeftinije su nekih 15kn od lovca.
Diana HP ču probati dok negdje naletim na njih......
Onda sam zval tomtom sport i oni ih nemaju (jsb exact), ali sam kod njih naručil 4 kutije 4,50 i 4 kutije 4,52 jer kod njih stižu za 20 dana i jeftinije su nekih 15kn od lovca.
Ja taman ti poslikao da vidiš. s ljeva na desno: od lošijih na bolje.
Zadnje su 4,52 i duplo bolje su grupe.
Dali ti imaš ove s desne strane?
Zadnje su 4,52 i duplo bolje su grupe.
Dali ti imaš ove s desne strane?
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

na lijevom JSB-u je naljepnica iz nove serije, na desnom je naljepnica iz stare serije kakvih uskoro nece biti... sa donje strane se nalazi naljepnica narandzaste boje, identicna ovoj na DHP gdje je cijena, vjerojatno je preko nje zaljepljena deklaracija, na njoj pise promjer: 4.50 - 4,51 - 4,52, naljepnica na poklopcu nema neke veze sa kvalitetom u slucaju JSB-a... i da, kao sto je karabalic rekao, 4,52 su preciznije od 4,50... iz moje puske su zapravo skoro jednako precizne samo sto prave grupe na razlicitim mjestima... Mislim da sam sve JSB kupovao sam u Lovcu jer drugi nisu imali, i od svih sto sam imao ili su 4,50 ili 4,52, nemam niti jednu da je bila 4,51...
Imam još pola kutije ovih s lijeve strane slike 4,50, a 4,52 nisam ni imal.
A i ove 4,50 rade odlične grupe ( dok je mirna ruka )
Budem malo šparal sa njima dok ne dođe pošiljka...
A i ove 4,50 rade odlične grupe ( dok je mirna ruka )
Budem malo šparal sa njima dok ne dođe pošiljka...
Dali je netko upotrebljaval Jsb exact Monster 4,52 13,43gr.
Imam priliku da mi ih donese prijatelj iz Slovenije, cijena je 10,99 EUR kutija 400 kom.
Imam priliku da mi ih donese prijatelj iz Slovenije, cijena je 10,99 EUR kutija 400 kom.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sa tom tezinom nemogu biti losi, osim sto ce pad na meti biti znacajno izrazen u odnosu na obicne JSB ali bi preciznost trebala biti tu negdje. Ja bi ih svakako rado probao...
ulovac ti najvjerovatnije dolaze u 4 mj tak imam informaciju s pouzdanog izvora sve im kasni, ja čukam isto ali u 5.5 kalibru. pozzzdragec11 wrote:Neče biti probnog gađanja sa diana hp, a niti sa jsb exact jer danas sam zvao u lovac i nemaju ni jednih ni drugih, a nova pošiljka bude za ##nezna se točno##.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ne treba ti pouzdan izvor da bi znao da u lovcu sve kasni, i da se određeni artikli koji "dolaze za 2 tjedna" cekaju i po godinu dana+ =)bubacigo wrote:ulovac ti najvjerovatnije dolaze u 4 mj tak imam informaciju s pouzdanog izvora sve im kasni, ja čukam isto ali u 5.5 kalibru. pozzz
Ja bih se načekao diabola u lovcu,da nisam naručio iz Slovenije. Donio mi prijatelj 2 kutije JSB monster 4,52 13,43gr ali nisam još probal sa njima. Za vikend ako nebu loše vrijeme bumo isprobali kakve su grupe sa njima... 
ha ha ha u pravu si mike - i ja ču u sloveniju po metke jedino ču kupit malo više i različitih diabola 
Jel ko zna u vezi diabola jer bi se preko ebay mogli naručit i jel se isplati kad je lovac u banani pozzz